Кафедрою фінансового права  було проведено інтелектуальну гру «Брейн-ринг з митного права»

Кафедрою фінансового права було проведено інтелектуальну гру «Брейн-ринг з митного права»

Кафедрою фінансового права Навчально-наукового інституту права Університету державної фіскальної служби України 27 жовтня 2018 року було проведено інтелектуальну гру «Брейн-ринг з митного права». Захід було організовано під керівництвом завідувача кафедри фінансового права – д.ю.н., доцента Мацелик Т. О. Організаторами були викладачі кафедри: Сластьоненко О. О., к.ю.н., доцент та Стріяшко Г.М., к.ю.н.

У заході взяли участь студенти 4 курсу, що завершують вивчення дисципліни «Митне право». Змагалися 4 команди, які буди сформовані із студентів першого на другого потоків. Відтак, суперниками стали команди першого потоку – «Таможенники» та «Контрабандисти», а другий потік представили команди «Тераріум» та «Гарячі голови».

За результатами проведеної гри перемогу здобула команда «Таможенники», яка набрала найбільшу кількість балів у загальному підрахунку. Також за результатами гри було визначеного найкращих капітанів команд. Перемогу в даній номінації здобули: капітан команди «Тераріум» – студентка групи ПБ-15-8 Лавчі Яна та капітан команди «Гарячі голови» – студент групи ПБ-15-8 Бароменко Олександр.

Переможців, кращих капітанів та учасників було нагороджено сертифікатами «Знавців митного права». З вітальним словом до всіх учасників звернулася завідувач кафедри фінансового права – д.ю.н., доцент Мацелик Тетяна Олександрівна.

Усі учасники та присутні були задоволені проведеним заходом, який підвищив загальний розвиток та дав змогу застосувати здобуті теоретичні знання з дисципліни «Митне право».

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *