«Акули пера» презентують свої шедеври

«Акули пера» презентують свої шедеври

Конкурс студентських газет – це завжди велика подія! У ньому беруть участь редакційні команди груп Університету.

Видавані газети відіграють важливу роль у житті Університету. Вони дають прекрасну можливість студентам висловити свою думку, залучити викладачів і навіть керівництво до важливих питань сучасності. Сторінки цьогорічних газет були присвячені надзвичайно актуальній темі миру на планеті. Кожен студент, який брав участь у даному конкурсі, зробив реальний внесок у збереження миру на планеті. Адже, працюючи над випуском газети людина заглянула всередину себе, у свою душу, у свій розум, та підтвердила, що зберегти мир іноді нелегко навіть у собі, що вже казати про відносини між людьми, а тим більше між країнами. Спадають на думку слова Альберта Ейнштейна: «Мир не можна утримати силою. Його можна досягнути лише через порозуміння».

І, звичайно ж, не аби яку роль у збереженні миру відіграє слово! Варто пам’ятати про те, що кожне слово здатне вплинути на відносини у світі. Тому важливо заздалегідь думати, як може відобразитися мова на інших і що вона принесе з собою іншій людині: зло чи добро.

Журі конкурсу уважно вивчали текст і дизайн газет. А головне питання, яке цікавило журі, – наскільки глибоко й актуально висвітлена запропонована тематика: «Let it be peace all over the world».

Завершився конкурс урочистою презентацією переможцями своїх стіннівок у номінації «Краща газета». Так, свої роботи представили переможці конкурсу – редакційні колегії груп ПБК-19-5 (ст. викладач Бінецька Д.І.), ПБК-19-9 (ст. викладач Кузько І.В) та ПБЦ-19-3 (ст. викладач Гужва Г.С.).

Німецькомовний блок представили редколегії груп ОБП-19-2, ПМПФ-18-3 та П-17-5, яких підготувала старший викладач Шапошник Г.Г.

Студенти проявили безмежну творчість, фантазію  і в своїх роботах показали важливі проблеми, відобразили свої мрії щодо мирного майбутнього.

Презентація стінгазет – це ще й можливість показати свої видання широкому колу студентів та свого роду майстер-клас авторів газет, які мали змогу спробувати себе у ролі журналістів. А головна мета конкурсу презентації стінгазет – сприяння розвитку творчого потенціалу студентів й підтримка кращих проектів.

Ми впевнені, що такі заходи сприяють вихованню молоді, а завдяки таким конкурсам виросте гідна зміна «акулам пера» нашої журналістики.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *