28.02.2020 в рамках діяльності НТС ННІ ІТ створено Клуб настільних та інтелектуальних ігр

28.02.2020 в рамках діяльності НТС ННІ ІТ створено Клуб настільних та інтелектуальних ігр

Кожен студент має свій неповторний внутрішній світ, унікальний і неповторний, життя кожного вирує по-своєму. У всіх є свої інтереси, уявлення про те, що нас оточує, речі, в яких ми добре розуміємось. Цей внутрішній світ визначає нас як особистість. Хоча й кожен має своє захоплення, та все ж як приємно знайти однодумців, з ким можна поспілкуватись, позмагатись,  розповісти щось цікаве, або ж дізнатись щось нове. Тож у нашому інституті було створено «Клуб інтелектуальних та(або) настільних ігор» .
Інтелектуальні настільні ігри – один із захоплюючих способів дозвілля і спілкування. Це не тільки розвага для розуму і душі, але й спосіб розвинути свої таланти і дізнатися багато нового про себе і друзів.
«Клуб інтелектуальних та(або) настільних ігор» – це спілка створена студентами та небайдужими людьми, які не уявляють свого життя без загадок та ігор розуму.  Це місце, де поєднується приємне з корисним, де у суперечках народжується істина та, де на тебе завжди чекають однодумці.
Що п’ятниці студенти інституту поспішають не додому, а на зустріч клубу, де можна не тільки пограти у «настілки» , але й поласувати смачним печивом з теплим чаєм.
Але одними настільними іграми ми не обмежуємось. Організація та проведення інтелектуально-розважальних турнірів, таких як «Що? Де? Коли?» та турніру з шахів для нас улюблена справа. Ще в перспективах думаємо створити команду КВК та «Клуб Дебатів» до якого можна долучитись просто зараз. Тож не зволікай, слідкуй за новинами, та приєднуйся до нас. 
Підписуйтесь на наш Телеграм канал та будьте вкурсі: @nni_IT
 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *