Відбулася зустріч студентів з фахівцями ДПІ

Відбулася зустріч студентів з фахівцями ДПІ

У приміщенні ЦОП Вінницької ДПІ Вінницького управління ГУ ДПС у Вінницькій області відбулася перша зустріч студентів першого курсу Вінницького навчально-наукового інституту Університету державного фіскального Університету з керівництвом та фахівцями ДПІ.

Під час першого заняття, яке пройшло у формі бесіди, студенти познайомилися з історією оподаткування, в простій і доступній формі отримали інформацію про те, що таке податки і яку роль вони відіграють у формуванні бюджету держави. Також фахівці ДПІ розповіли про історію реформування податкової служби, про структуру податкових органів, значущість податкових надходжень до бюджетів країни, пріоритетні напрямки у взаєминах з платниками податків.

Було наголошено, що сьогодні наші громадяни мають можливість отримувати послуги податкових органів на основі використання сучасних інформаційних технологій. Під час заняття студентам наочно продемонстрували роботу кількох Інтернет – сервісів податкової служби.Студенти з цікавістю взяли участь в даному процесі, а потім, проаналізувавши власні спостереження, зробили висновки про те, що це дуже зручно і сучасно.

Після цього була проведена ознайомча екскурсія, яка розпочалася з відвідування операційного залу, де ведеться прийом відвідувачів. Фахівці ДПІ роз’яснили навігацію вікон операційного залу, розповіли про основні функції відділів, які здійснюють прийом платників податків, про основні послуги, які ними надаються.

Після закінчення екскурсії студенти поділилися позитивними враженнями та оцінили переваги роботи в податкових органах, висловивши бажання у майбутньому почати свою кар’єру на державній службі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *