Випускники УДФСУ отримали дипломи бакалаврів

Випускники УДФСУ отримали дипломи бакалаврів

Традиційно, щороку у кінці червня, бакалаври Університету державної фіскальної служби України отримують дипломи випускників та влаштовують з цього приводу урочистості. Проте, в цьому році довелося зрадити традиціям, адже карантин вніс свої корективи. З метою запобігання поширення коронавірусної інфекції та збереження життя кожного студента, викладача, співробітника та гостя УДФСУ, керівництво навчального закладу прийняло рішення відмінити усі урочистості з нагоди випусків бакалаврів і вручити дипломи в он-лайн режимі, а згодом передати випускникам у зручний спосіб. 

Крім цього, керівництво інститутів підготувало для своїх бакалаврів святкові відео концерти, які можна переглянути на офіційному Youtube-каналі УДФСУ. Проте, чимало випускників висловили бажання особисто завітати до Альма-матер та отримати дипломи. Зустріч відбулася з дотриманням усіх відповідних санітарних та протиепідемічних заходів. За цим слідкували працівники Медичного центру УДФСУ та працівники режимного відділу УДФСУ.

Щиро вітаємо випускників із отриманням диплому бакалавра. Бажаємо нових звершень та перемог! Віримо, що саме за ними успішне майбутнє України та економічна безпека держави! І з нетерпінням чекаємо в магістратурі та просто в гості!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *