Відбулась відкрита виховна година «Студент ХХІ століття»

Відбулась відкрита виховна година «Студент ХХІ століття»

У всі часи студентство вважалося передовою верствою населення із прогресивними поглядами та рішучими вчинками. Прагнення до знань і активна життєва позиція роблять цих молодих людей несхожими на інших членів суспільства. Що ж відрізняє сучасних студентів? 

В рамках декади ННІ гуманітарних наук 03 березня 2021 р. старший викладач кафедри сучасних європейських мов, куратор групи ФЛБ 20-1 

Гужва Г.С. провела відкриту виховну годину «Студент ХХІ століття». Метою заходу було дізнатися, в чому полягає особливість і унікальність студентів 21 століття. Особливо цікаво було почути думки з цього приводу від самої молоді, студентів 1 курсу спеціальності «Філологія» групи ФЛБ 20-1, які поділилися своїм баченням і розкрили такі аспекти цієї теми, як спосіб життя, хобі, вільний час, навчання, робота, зовнішній вигляд, культурний розвиток, проблеми сучасної молоді тощо.

Учасники заходу підготували змістовні презентації про різні аспекти життя сучасної молоді, відповідали на цікаві питання вікторини, підготували відео-інтерв’ю зі студентами нашого Університету про їх проблеми, відповідали на несподівані питання про свої життя і навчання. Також не обійшлося без веселої гри, умовою якої було показати жестами та мімікою поняття та явища, по’вязані із життям студентів.

Завжди створюється враження, що студентське життя – це суцільні лекції, семінари та сесії. Але насправді, студентство – найпрекрасніша пора. Це і самостійність, і свобода, і  трохи дитячої безтурботності. Пора мрійників, романтиків і великої кількості можливостей, яких з кожним прогресивним роком дедалі більше.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *