Відбудеться Всеукраїнський математичний Інтернет-конкурс «Інтеграл»

Університет державної фіскальної служби України, кафедра вищої математики Навчально-наукового інституту обліку, аналізу та аудиту оголошує проведення Всеукраїнського математичного Інтернет-конкурсу «Інтеграл»! Учням 8-11 класів з усіх регіонів України, і всім тим, хто цікавиться математикою пропонуємо перевірити свої знання у розв'язуванні задач, отримати задоволення від своїх рішень та перемогти! Конкурс проводиться дистанційно.

Початок

08.04.2019 - 00:00

Кінець

07.05.2019 - 00:00

Університет державної фіскальної служби України, кафедра вищої математики Навчально-наукового інституту обліку, аналізу та аудиту оголошує проведення Всеукраїнського математичного Інтернет-конкурсу «Інтеграл»!

Учням 8-11 класів з усіх регіонів України, і всім тим, хто цікавиться математикою пропонуємо перевірити свої знання у розв’язуванні задач, отримати задоволення від своїх рішень та перемогти!

Конкурс проводиться дистанційно.

Для участі заповніть онлайн-анкету за посиланням https://docs.google.com/forms/d/13o8DxGNHA5Ozj7ybNgW_-1r7RzQEq8fgRa4NWZ1ZV6Q/edit

БІЛЬШЕ ДЕТАЛЕЙ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми використовуємо файли cookie, щоб Вам було зручніше використовувати сайт Університету державної фіскальної служби України. Продовжуючи користуватися цим веб-сайтом, Ви погоджуєтесь на використання нами файлів cookie.
Прийняти
Privacy Policy