Відбудеться навчальний тренінг для студентів-консультантів Юридичних клінік в межах реалізації проекту "Інноваційні методики викладання в правопросвітній діяльності ЮК для школярів середньої ланки ЗОШ"

Незабаром відбудеться довгоочікуваний навчальний тренінг в стінах УДФСУ для студентів-консультантів Юридичних клінік Київщини в межах реалізації проекту "Інноваційні методики викладання в правопросвітній діяльності ЮК для школярів середньої ланки ЗОШ", як частина проекту "Посилення регіональної та міжсекторальної співпраці юридичних клінік Київщини", автором якого є ЮК "Право і практика" м. Біла Церква, який

Початок

Кінець

Незабаром відбудеться довгоочікуваний навчальний тренінг в стінах УДФСУ для студентів-консультантів Юридичних клінік Київщини в межах реалізації проекту “Інноваційні методики викладання в правопросвітній діяльності ЮК для школярів середньої ланки ЗОШ”, як частина проекту “Посилення регіональної та міжсекторальної співпраці юридичних клінік Київщини”, автором якого є ЮК “Право і практика” м. Біла Церква, який реалізовується за кошти Міжнародного фонду Відродження. Тому обов’язково постав нагадування на телефоні або занотуй в планері дату 19 листопада 2019 року, щоб не пропустити його.
В рамках заходу виступлять з тренінгами: Цуприк Наталія та Ярош Анна. Крім того, проведе майстер-клас: Хома Ірина та Адреєва Інна.
Головна увага буде зосереджена на формуванні базових знань та навичок, яких слід дотримуватися студентам-консультантам при проведенні майбутніх тренінгів серед школярів. Буде наголошено на дієвих та цікавих шляхах донесення інформації з використанням інтерактивних методик проведенні тренінгів для школярів. Також з’ясовано, які соціально-психологічні аспекти слід враховувати щодо дітей, які потребують педагогічної уваги. Студенти-консультанти дізнаються про порядок оформлення методичних матеріалів для проведення тренінгів в правопросвітницькій діяльності.
Цінність отриманої інформації в рамках тренінгу надасть можливість студентам-консультантам легко та доступно доносити потрібні знання до цільової аудиторії.
Тому чекаємо всіх з нетерпінням !

БІЛЬШЕ ДЕТАЛЕЙ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми використовуємо файли cookie, щоб Вам було зручніше використовувати сайт Університету державної фіскальної служби України. Продовжуючи користуватися цим веб-сайтом, Ви погоджуєтесь на використання нами файлів cookie.
Прийняти
Privacy Policy