Щодо підготовки презентаційно-іміджевого ювілейного видання УДФСУ

Університет державної фіскальної служби України ініціює підготовку історичного презентаційно-іміджевого ювілейного видання «Університет державної фіскальної служби України. Літопис випускників». Метою проекту вбачається можливість об’єднати під обкладинкою цього видання якомога більше знаних в Україні та за кордоном спеціалістів і науковців – випускників нашої славної alma mater. Книга висвітлюватиме історію заснування та етапи

Початок

Кінець

Університет державної фіскальної служби України ініціює підготовку історичного презентаційно-іміджевого ювілейного видання «Університет державної фіскальної служби України. Літопис випускників».

Метою проекту вбачається можливість об’єднати під обкладинкою цього видання якомога більше знаних в Україні та за кордоном спеціалістів і науковців – випускників нашої славної alma mater.

Книга висвітлюватиме історію заснування та етапи розвитку навчального закладу як одного з провідних навчальних закладів України і Європи, стане вагомим інформативним ресурсом для істориків і майбутніх поколінь.

Шановні колеги й випускники Університету державної фіскальної служби України, розраховуємо на Вашу участь у цьому престижному видавничому проекті, який зіграє важливу роль у вихованні майбутніх поколінь.

БІЛЬШЕ ДЕТАЛЕЙ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми використовуємо файли cookie, щоб Вам було зручніше використовувати сайт Університету державної фіскальної служби України. Продовжуючи користуватися цим веб-сайтом, Ви погоджуєтесь на використання нами файлів cookie.
Прийняти
Privacy Policy