Відбувся загальноуніверситетський мистецький захід до Великодніх свят

Відбувся загальноуніверситетський мистецький захід до Великодніх свят

4 квітня в стінах Університету проходив мистецький захід до Великодніх свят, який відбувався на декількох мистецьких площадках. Організаторами заходу виступали відділ організації виховного процесу та соціальних питань і центр творчого розвитку та виховання студентів «Сузір`я». До усіх присутніх із вітальним словом звернулися отець Василій та ректор Університету П.В. Пашко. Також мистецький захід відвідали художник-живописець Любомир Мартинюк, який проводив майстер-клас з живопису олійними фарбами для усіх бажаючих та начальник Київської міської митниці С.В. Тупальський.

У рамках заходу усі присутні мали змогу долучитися до спільного написання полотна «Великдень – світле свято весни», яке відбувалося від творчим скеруванням керівника студії образотворчого мистецтва КМЦ «Сузір`я» І.О. Хомасурідзе. Крім того, студенти та викладачі мали змогу відвідати майстер-клас народної майстрині з Луганщини, а нині доцента кафедри сучасних європейський мов І.В. Форостюк.

Також відбулося підбиття підсумків конкурсу крашанок, який проходив у два етапи (по інститутах) та нагородження його переможців.  До складу журі входили: вчений секретар університету О.А. Ярова, голова профкому викладачів та співробітників університету В.В. Бриштіна, художній керівник центру «Сузір`я» та заслужений працівник культури України Н.І. Чуприна, завідувач відділу профорієнтаційної роботи, практики та сприяння працевлаштування В.В. Тарнавська, а також провідний художник І.С. Хоменко.

За результатами конкурсу призові місця розділили: у номінації «Традиційна крашанка» 1 місце – Кузь Анастасія, 2 місце – Дубина Вікторія, 3 місце – ННІ обліку, аналізу та аудиту. У номінації «Сучасна писанка»: 1 місце – Дума Надія, 2 місце – ННІ інформаційних технологій та менеджменту, 3 місце – ННІ економіки, оподаткування та митної справи. У номінації «Великодня композиція» 1 місце – Факультет підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції, 2 місце – ННІ спеціальної фізичної і бойової підготовки та реабілітації, 3 місце – ННІ фінансів та банківської справи.

Дякуємо організаторам за можливість отримати натхнення та показати свої вміння!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *