Відкритий чемпіонат Київської області з дзюдо серед молоді

Відкритий чемпіонат Київської області з дзюдо серед молоді

11 квітня 2018 року в Університеті державної фіскальної служби України відбулись урочистості з нагоди відкритого чемпіонату Київської області з дзюдо серед молоді!

На відкритті були присутні: перший проректор з навчально-методичної та виховної роботи О.А. Шевчук; проректор з адміністративно-господарської діяльності О.Т. Фокін; директор ННІ спеціальної фізичної і бойової підготовки та реабілітації, професор, заслужений працівник фізичної культури і спорту, заслужений тренер України І.Й. Малинський; начальник центру студентського спорту В.Ю. Гаєвий; заступник директора ННІ СФБПР, кандидат наук, Президент Української федерації хортингу Е.А. Єрьоменко; заступник директора Ірпіського державного коледжу економіки та права О.О. Пустова; майстер спорту міжнародного класу, Чемпіонка Європи та срібна призерка Чемпіонату Світу, засовник федерації дзюдо Ірпінського регіону О.В. Старкова; Заслужений працівник фізичної культури і спорту, Заслужений тренер України, Майстер спорту міжнародного класу К.А. Балаян.

Головна мета змагань досягнута. Хлопці і дівчата випробували свої сили, завоювали нагороди і підготувались до більш рейтингових змагань.

Всі учасники змагань залишились задоволені та нагороджені медалями і грамотами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *