Вітаємо студентку УДФСУ з перемою в ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Податкова система України»

Вітаємо студентку УДФСУ з перемою в ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Податкова система України»

18-20 квітня 2018 р. у Тернопільському національному економічному університеті відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Податкова система України».

До участі в Олімпіаді заявлено 82 студенти з 36 закладів вищої освіти України.

Слова вдячності учасникам олімпіади, оргкомітету, членам журі, апеляційної та мандатної комісій та гостям заходу висловив доктор економічних наук, професор, в.о. ректора Тернопільського національного економічного університету А.І. Крисоватий, який зазначив, що учасники Олімпіади вже є переможцями, оскільки вибороли першість та репрезентують свої рідні заклади освіти на всеукраїнському рівні.

З побажаннями натхнення, волі до перемоги та успішного виконання завдань звернувся до учасників заступник голови журі директор Навчально-наукового інституту економіки, оподаткування та митної справи Університету державної фіскальної служби України, д.е.н., професор К.І. Швабій.

За результатами ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади, дипломом І ступеня та цінним подарунком нагороджено студентку Університету Державної фіскальної служби України Соломію Євгеніївну Андрусяк.

Вітаємо нашу учасницю з досягненими високими результатами та бажаємо розвитку і наснаги, отримувати задоволення від своєї наукової праці, продовжувати вчитися і самовдосконалюватися!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *