Відбулася конференція трудового колективу НУДФСУ

Відбулася конференція трудового колективу НУДФСУ

У Національному університеті державної фіскальної служби України відбулася щорічна конференція трудового колективу, де було розглянуто та затверджено низку ключових питань, а саме:

  • обрання (дообрання) лічильної комісії;
  • вибори до складу Вченої ради НУДФСУ;
  • звіт ректора про результати діяльності колективу НУДФСУ за 2018 рік;
  • про внесення змін до Колективного договору НУДФСУ 2016-2021 роки;
  • про внесення змін та доповнень до Статуту НУДФСУ.

Розпочав захід, традиційно, ректор університету Павло Пашко, який затвердив порядок денний та відзвітував про результати діяльності за 2018 рік. За його словами, у минулому році відбулося багато позитивних змін і саме тому його звіт займає 400 сторінок та 150 слайдів. «Вперше, коли я прочитав звіт – це зайняло 2 години і 10 хвилин, повірте у нас багато хорошого і нам є чим пишатися!», – підкреслив ректор.

Він зазначив, що у радянські  часи доповідач мав на виступ 5 хвилин, а хто не вкладався – був звільнений. «У СССР на колегіях Міністерства оборони  доповідачам давали 5 хвилин на виступ. 1 хвилина на вступ, 3 – на основну інформацію і ще 1 хвилина на підведення підсумків. Хто не вкладався у цей регламент міг бути звільнений з посади. Адже якщо не вмієш вчасно і правильно доповідати, значить не вмієш командувати», – розповів Павло Пашко і жартома додав: «Я можу вкластися у 1 хвилину. Ми працюємо добре і порівняно з деякими навчальними закладами, навіть, вирвалися вперед. У нас є проблемні ситуації, але ми їх вирішуємо. Це вся суть доповіді».

Після цього, ректор зачитав скорочений варіант звіту та окреслив основні завдання колективу на поточний рік. Ознайомитися із повним текстом звіту всі бажаючі можуть на сайті університету або, перейшовши за цим посиланням https://nusta.edu.ua/wp-content/uploads/2016/11/2018_Zvit_rectora-compressed.pdf.

Варто зазначити, що у зв’язку із виходом на пенсію почесного працівника та викладача університету Євгенії Козятинської, яка пропрацювала у навчальному закладі 47 років, ректор Павло Пашко подякував їй та вручив Почесну грамоту за багаторічну, добросовісну та сумлінну працю і значний особистий внесок у розвиток університету.

Підкреслимо, що членом лічильної комісії було обрано та затверджено Тетяну Пернарівську, а членами Вченої ради – наступних представників: від ННІ права – Анатолія Цимбалюка, від ННІ гуманітарних наук – Наталію Зикун, від ННІ фінансів, банківської справи – Миколу Гусятинського, від Науково-дослідного інституту фіскальної політики – Павла Селезня, від штатних працівників інших структурних підрозділів – Наталію Панасюк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *