Микола Томенко розповів студентам про розвиток конституційного ладу в межах стандартів ЄС

До Національного університету державної фіскальної служби України завітав відомий державний і громадський діяч, політик, лідер Громадського руху «Рідна Україна», доктор політичних наук, професор КНУ імені Тараса Шевченка, найкращий політичний аналітик 1998-1999 років за опитуванням УНІАН, автор численних наукових статей, ініціатор всеукраїнської акції «7 чудес України», Віце-президент Національного олімпійського комітету Микола Томенко. Зустріч організував Навчально-науковий інститут права з метою інформування студентів про розвиток конституційного ладу в межах стандартів ЄС.

Політик ознайомив присутніх із головними засадами розвитку конституційного ладу України та проблемами внесення змін до Конституції України, а також проаналізував основні етапи розвитку державності і правотворчих процесів в Україні. Він, зокрема, акцентував увагу на умови курсу України на європейську інтеграцію та висвітлення демократичних змін, які б дозволили українській державі стати повноправним членом Європейського Союзу.

Підсумовуючи захід, політик презентував свою книгу «Україна: історія Конституції», а також відповів на питання присутніх.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *