Екскурсія до Верховної Ради

Екскурсія до Верховної Ради

4 лютого 2019 студенти першого та четвертого курсів ННІ права, у супроводі з кураторами Сластьоненко Оксаною Олександрівною Омельчук Любовю Василівною, Линник Оленою Валеріївною та заступником директора з виховної роботи ННІ права Лаговською Наталією Валерієвною відвідали Верховну Раду України. 
Екскурсія до єдиного органу законодавчої влади в України надала можливість побувати в унікальному місці, де вирішуються найважливіші питання у нашій країні. Під час екскурсії ми на власні очі побачили, де працюють депутати, почули про таємні підземні ходи, якими депутати можуть непомітно “зникнути” з парламенту, дізналися все про внутрішнє життя парламенту, побували в кулуарах ВРУ, де під час перерв депутати погоджують свої рішення між собою та дають інтерв’ю, зробили багато крутих фоток на пам’ять.
В приміщенні Верховної Ради України ми мали можливість відвідати виставку, присвячену 5-й річниці революції Гідності «Майдан: деталі». Виставка розкриває діяльність ключових волонтерських ініціатив Майдану.
Цей день був сповнений яскравими враженнями та новими відкриттями. Хочемо висловити велику подяку нашим організаторам за таку чудову екскурсію!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *