В університеті провели олімпіаду з правознавства

В університеті провели олімпіаду з правознавства

В Національному університеті державної фіскальної служби України відбувся I етап Всеукраїнської студентської олімпіади у галузі «Право» з «Правознавства».

В олімпіаді взяли участь 80 студентів та курсантів різних курсів. Завдання I етапу олімпіади складалися з 200 тестів закритої та відкритої форми відповіді і включали різні правові дисципліни.

Підтримати та побажати успіху учасникам особисто прийшов директор Навчально-наукового інституту права Василь Топчій, а також його заступник з наукової роботи та міжнародного співробітництва Олена Бойко-Слобожан.

За результатами I етапу Всеукраїнської студентської олімпіади у галузі «Право» з «Правознавства» троє найсильніших учасників представлятимуть університет у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади, що відбудеться 10-12 квітня в Запорізькому національному університеті.

Університет вітає переможців та бажає успіхів у ІІ етапі олімпіади!

Довідково: Олімпіада проводиться не вперше. Минулого року Університет державної фіскальної служби України в II турі представляли такі студенти: Вовкочин Інна (студентка групи ПБ-14-5), Макарук Лілія (студентка групи ПБ-14-5), Гурда Катерина (студентка групи ПБ-14-5). За результатами командного туру команда Університету ДФС України посіла ІІІ місце у загальному рейтингу та отримала диплом. Також студенти отримали сертифікати, що підтверджують участь в олімпіаді. А за підсумками індивідуального конкурсу диплом ІІІ ступеня отримала Вовкочин Інна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *