В університеті відзначили 20-річчя кафедри військової підготовки

У Національному університеті державної фіскальної служби України (далі – НУДФСУ) відбулися урочистості з нагоди 20-річчя кафедри військової підготовки.

Участь у заході взяли члени ректорату; представник управління бойової підготовки командування Сухопутних військ Збройних сил України Олександр Мичук; комісар об’єднаного міського Ірпінсько-Бучанського військомату Володимир Кондратенко; кавалер ордену «За мужність 3 ступеня», старший лейтенант ЗСУ, учасника АТО Віталій Кононенко; учасник АТО, відзначений нагородами міністерства оборони України Владислав Рагімов; завідувач військової кафедри Валерій Шевчук; співробітники, випускники та ветерани кафедри.

Спеціальним гостем заходу став в.о. голови Державної фіскальної служби України (далі – ДФСУ) Олександр Власов, який відвідав НУДФСУ вперше.

Очільник ДФСУ зазначив, що для нього велика честь бути присутнім на цьому заході та нагороджувати працівників, адже сам є професійним військовим. «Для мене велика честь бути тут, адже я професійний військовий. Нас завжди вчили брати відповідальність на себе, адже хто, як не ми? Тому, на початку 2015 року у ДФСУ було створено спецпідрозділ «Фантом», який і досі працює на лінії розмежування між Донецькою та Луганською областями. Працює чесно, гідно і фахово. Я впевнений, що ніхто б краще не зробив цю роботу, окрім податкової міліції», – зазначив Олександр Власов і жартома додав: «Хто хоче колись очолити службу фіскальну, або митну чи податкову починайте із війська».

Крім цього, Олександр Власов разом з ректором Павлом Пашком нагородив працівників кафедри за високу професійну майстерність, за самовіддану службу у збройних силах України і з нагоди 20-тиріччя кафедри почесною Грамотою та ювілейною медаллю.

Довідково: На підставі постанови Кабінету Міністрів України № 1377 від 04 вересня 1998 року в Українському фінансово-економічному інституті створено кафедру військової підготовки, перші заняття на якій проведено 23 лютого 1999 року, що і вважається Днем кафедри військової підготовки. За період існування кафедра підготувала понад 4000 випускників. Детальніше про набір на кафедру військової підготовки за посиланням.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *