В університеті відкрили аудиторію «Адміністрації морських портів України»

В університеті відкрили аудиторію «Адміністрації морських портів України»

У Національному університеті державної фіскальної служби України (НУДФСУ) за сприяння Адміністрації морських портів України (АМПУ) відбулося урочисте відкриття тематичної аудиторії «Адміністрації морських портів України». Участь у заході взяли начальник служби організації роботи портів АМПУ В’ячеслав Вороний,  Перший проректор з навчально-методичної та виховної роботи НУДФСУ Олег Шевчук, помічник ректора НУДФСУ Павло Скальський та представники Навчально-наукового інституту економіки, оподаткування та митної справи НУДФСУ.

Унікальність аудиторії у тому, що її стіни прикрашають атрибути та світлини із тематикою морських портів, завдяки яким студенти можуть зрозуміти специфіку роботи одного із найбільших державних підприємств, яке має стратегічне значення для економіки і безпеки України.

Керівництво університету висловлює велику подяку за увагу до освіти, усесторонню підтримку у створенні тематичної аудиторії та внесок у розвиток інфраструктури навчального закладу заступнику з операційної діяльності АМПУ Володимиру Колосюку,  начальнику служби організації роботи портів АМПУ В’ячеславу Вороному, а також низці портових операторів та транспортних компаній, зокрема, ТІС, Risoil, Трансбалктермінал, Новотех-термінал, Пласке, ППЛ 33-35 та Інтерсервіс.

По завершенню заходу, НУДФСУ та АМПУ домовилися про подальшу співпрацю та можливість студентів проходити практику в АМПУ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *