Студенти НУДФСУ знову показали, що вони найкращі

Студенти НУДФСУ знову показали, що вони найкращі

У Національному університеті державної фіскальної служби України чергова перемога! Студентка 4 курсу Навчально-наукового інституту фінансів, банківської справи Ліна Ярова виборола І місце у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт із спеціальності «Фінанси і кредит», який пройшов у Київському національному торгово-економічному університеті.

Переможниця розповіла, що брала участь вперше і результат її дуже розчулив. «Це моя перша наукова робота і взагалі перший захист, до цього не доводилося захищати навіть тези. На підготовку пішло дуже багато часу і нервів, але настільки бажаний результат, що я аж розплакалася, коли почула своє прізвище», – поділилася враженнями Ліна Ярова.

Дівчина зізналася, що не планує зупинятися на досягнутому і ще обов’язково буде брати участь у конкурсах. «Приємно, що викладачі і керівництво інституту цінують мене, як студентку, і бачать в мені потенціал для перемоги. Тому, планую брати участь у конкурсах і надалі. Коли ми виходимо із зони комфорту – ми стаємо кращими!», – підкреслила студентка.

НУДФСУ вітає студентку Ліну Ярову із перемогою та бажає нових звершень!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *