У НУДФСУ провели Великодній конкурс

У Національному університеті державної фіскальної служби України (далі – НУДФСУ) визначили переможців конкурсу Великодніх писанок, вербних букетів та композицій. Захід організували відділ організації виховного процесу та соціальних питань, Культурно-мистецький центр «Сузір’я» та органи студентського самоврядування з метою поширення знань про давньоукраїнське походження Великодня.

У рамках заходу, усі присутні мали змогу, під творчим керуванням керівника студії образотворчого мистецтва КМЦ «Сузір`я» Ірини Хомасурідзе, долучитися до створення традиційного загально-університетського художнього полотна «Великдень – світле свято весни».

Крім цього, до перегляду було представлено поетичні замальовки «На Великдень, в день великий…» та виставку дитячих художніх робіт студії малюнку та живопису «Свято свят і торжество торжеств».

За результатами конкурсу призові місця розділили:

1) у номінації «Великодній кошик»:

1 місце – ННІ права;

2 місце – ННІ обліку, аналізу та аудиту;

3 місце – ННІ інформаційних технологій; Факультет підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції; Ірпінський державний коледж економіки та права;

2) у номінації «Вербний букетик»:

1 місце – гуртожиток №3;

2 місце – ННІ права;

3 місце – ННІ інформаційних технологій;

3) у номінації «Писанка-крашанка»:

1 місце – ННІ інформаційних технологій;

2 місце – Факультет підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції;

3 місце – Ірпінський державний коледж економіки та права.

Наприкінці заходу ректор НУДФСУ Павло Пашко та члени журі нагородили призерів та учасників конкурсу дипломами та цінними призами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *