В Університеті фінішували курси підвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування

З 22 вересня по 27 листопада на замовлення Національного агентства з питань державної служби України в Університеті на базі Навчально-наукового центру інноваційних освітніх технологій та регіонального навчання працювали курси підвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування. 

Загалом працювало 10 груп, в яких свою кваліфікацію підвищили 234 держслужбовця та посадових особи місцевого самоврядування. Вони були направлені на навчання юридичним департаментом Секретаріату Кабінету Міністрів України; Рахунковою палатою та Державною аудиторською службою України; Міністерством енергетики та вугільної промисловості та Міністерством з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб; Державним комітетом телебачення і радіомовлення; Державними агентствами України з безпеки на транспорті, управління зоною відчуження, морського та річкового транспорту, лісових ресурсів, рибного господарства; Головним управлінням Пенсійного фонду України у Київській області; Державними адміністраціями Білоцерківського, Згурівського, Сквирського та органами місцевого самоврядування Васильківського, Києво-Святошинського, Макарівського, Переяслав-Хмельницького, Поліського, Таращанського районів Київщини. 

Навчання здійснювалося за професійною (сертифікатною) та короткостроковими програмами з питань управління фінансами та запобігання корупції. Забезпечили навчання кафедри фінансів імені Л.Л. Тарангул ННІ ФБС та кримінального права і кримінології ННІ права. 

Слухачі відзначили змістовність занять, високий рівень викладання, якість організації роботи курсів та виявили бажання надалі продовжити співпрацю з нашим Університетом.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *