І знову перемога! Навчально-практичну лабораторію “Юридична клініка ННІ права УДФСУ” було обрано як співвиконавця компонента правової просвіти.

І знову перемога! Навчально-практичну лабораторію “Юридична клініка ННІ права УДФСУ” було обрано як співвиконавця компонента правової просвіти.

 Ми продовжуємо бути активними не дивлячись ні на що. Адже у зв’язку з карантином на сьогодні ще більшої актуальності набула сфера захисту прав споживачів фінансових послуг. Населення Київщини потребує експертного роз’яснення фінансового законодавства, тих новел, які приймаються владою і спрямовані на підтримку, в тому числі і споживачів фінансових послуг.

Нещодавно, за результатами конкурсу, Навчально-практична лабораторію Юридична клініка ННІ права УДФСУ було обрано як співвиконавця компонента правової просвіти проєкту Асоціації юридичних клінік України “Консультації юридичних клінік для споживачів фінансових послуг”, що реалізується за фінансової підтримки Проекту USAID «Трансформація фінансового сектору». Для більш ефективного реалізації ініціативи, НПЛ залучила фахівців Кафедри фінансового права ННІ права УДФСУ. 

Під час реалізації Проекту будуть проведені ряд правопросвітніх заходів щодо реалізації прав споживачів фінансових послуг та забезпечення порядку їх захисту для різних груп населення, отже, слідкуйте за новинами!

Саме тому, якщо у вас, або у вашого колективу, виникають питання в сфері захисту прав споживачів фінансових послуг, або ви потребуєте правового захисту – не зволікайте зв’язуйтесь з нами. 

Ми підготуємо правопросвітній захід на тему що вас цікавить, або при необхідності, надамо безкоштовну юридичну консультацію. 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *