«Економічний вісник» включили у базу даних EuroPub

«Економічний вісник» включили у базу даних EuroPub

Науковий фаховий журнал «Економічний вісник. Серія: фінанси, облік, оподаткування», засновником якого є Університету державної фіскальної служби України (УДФСУ), відтепер представлений у базі даних EuroPub (Лондон).

Як повідомлялося, у 2019 році «Економічний вісник. Серія: фінанси, облік, оподаткування» включили до Переліку   наукових фахових видань України і присвоїли категорію «Б». А у березні 2020 року наукове видання включили до наукометричної бази CiteFactor  і уже через місяць нова перемога – видання представлено на платформі J-Gate.

Довідково: EuroPub – це всеосяжна, багатоцільова база даних, що охоплює наукову літературу з індексованими записами з активних, авторитетних журналів і індексованими статтями з журналів по всьому світу. Результатом є вичерпна база даних, яка допомагає дослідженням в кожній області. Зручний доступ до великої бази даних в одному місці, значно скорочує час пошуку та аналізу даних і допомагає авторам в значній мірі готувати нові статті. EuroPub націлений на підвищення видимості наукових журналів з відкритим доступом, тим самим сприяючи їх більш широкому використанню і впливу.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *