Вступ до магістратури: буде проведено третю сесію ЄВІ з іноземної мови

Вступ до магістратури: буде проведено третю сесію ЄВІ з іноземної мови

Для вступників до магістратури, які захочуть повторно здати єдиний вступний іспит (ЄВІ)  з іноземної мови, буде проведено додаткове тестування. Спеціальна третя сесія відбудеться 31 жовтня. Це затверджено наказом Міністерства освіти і науки України від 21 липня 2020 року. 

Реєстрація на третю сесію ЄВІ триватиме з 14 до 25 вересня та відбуватиметься за таким самим алгоритмом, що і на основну сесію. Важливо, що перед цим вступникам обов’язково необхідно уточнити, чи передбачені Правилами прийому обраного ЗВО додаткові терміни прийому заяв, конкурсного відбору та зарахування в магістратуру.

Пункти проведення ЄВІ будуть створені у 9 містах Вінниці, Дніпрі, Івано-Франківську, Києві, Львові, Слов’янську, Одесі, Херсоні та Харкові.

Варто звернути увагу, що третя сесія – платна, вартість окремо визначатиме Український центр оцінювання якості освіти, а результати третьої сесії ЄВІ можна буде використати для вступу лише на контракт.

Як відомо, відповідно до умов прийому до вищих навчальних закладів у 2020 році іспити у формі зовнішнього незалежного оцінювання складатимуть вступники у магістратуру майже всіх спеціальностей. 

Нагадуємо, що в УДФСУ 1000 бюджетних місць.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *