Відбулася робоча зустріч з представниками Головного управління ДПС у Київській області

Відбулася робоча зустріч з представниками Головного управління ДПС у Київській області

В Університеті державної фіскальної служби України (далі – УДФСУ) відбувся ознайомчий візит представників Головного управління Державної податкової служби у Київській області (далі – ГУ ДПС), а саме заступника начальника ГУ ДПС у Київській області Михайла Огерука та начальника управління комунікацій ГУ ДПС у Київській області Вікторії Резник, з метою ознайомлення з навчальним закладом, а також налагодження співпраці шляхом визначення перспективних напрямів взаємодії. 

 Участь у зустрічі взяли ректор УДФСУ Павло Пашко, в.о. проректора з адміністративно-господарської діяльності Анатолій Скринник та начальник відділу пропускного режиму та штабу цивільної оборони Крістіна Шатохіна. 

Під час зустрічі гості ознайомилися із життям та діяльністю навчального закладу, оглянули нові, сучасні тематичні аудиторії, які присвячені митницям та органам ДФС у різних областях України, морським портам, судам та, навіть, релігіям світу. Також відвідали музей університету, конференц-комплекс, пройшлися парками та скверами, побачили як відбувається підготовка нових тематичних аудиторій. 

Крім цього, ректор Павло Пашко поділився з гостями ідеями та перспективними планами для подальшого розвитку університету. «Ми не стоїмо на місці, постійно змінюємося та удосконалюємося для того, щоб студентам, співробітникам та гостям навчального закладу було комфортно та затишно. Ми постійно робимо щось цікаве та креативне, і, звісно, не збираємося зупинятися на досягнутому», – зазначив він. 

Після екскурсії університетом, представники ГУ ДПС у Київській області разом з адміністрацією УДФСУ обговорили питання подальшої співпраці та взаємодії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *