Кількість вступників цьогоріч б’є рекорди: на 1200 заяв більше, ніж у минулому

Кількість вступників цьогоріч б’є рекорди: на 1200 заяв більше, ніж у минулому

22 серпня завершився основний етап подачі заяв на вступ до закладів вищої освіти для здобуття ступеня бакалавра та магістра на основі повної загальної середньої освіти. До Університету державної фіскальної служби України (УДФСУ) цьогоріч подано 3640 заяв на вступ від різних категорій вступників, що на 1200 заяв більше, ніж у минулому році.

Серед них: вступники на основі повної загальної середньої освіти подали 3248 заяв, з них небюджетні конкурсні пропозиції – 1072. Також, на основі молодшого спеціаліста було подано – 387 заяв. До магістратури на основі ступеня бакалавра та освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста подано – 1648 заяв.

Зазначимо, що в минулому році кількість заяв була значно меншою, зокрема, на основі повної загальної середньої освіти подано – 2544 заяв,  на основі молодшого спеціаліста – 343, а до магістратури – 1019 заяв.

А вже сьогодні, 27 серпня вступники дізнаються чи отримали рекомендацію вчитися на місця державного або регіонального замовлення.

Наголошуємо, що ті абітурієнти, які не отримають жодної рекомендації на бюджет – навпроти всіх заяв статус залишиться «Допущено до конкурсу». Ці заяви автоматично беруть участь у конкурсі на контракт.

Ми раді, що ви обрали саме нас!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *