Перше засідання Вченої ради Університету у новому навчальному році: підведено підсумки, визначено виклики, окреслено завдання

Перше засідання Вченої ради Університету у новому навчальному році: підведено підсумки, визначено виклики, окреслено завдання

В Університеті державної фіскальної служби України (далі – Університет) відбулося розширене засідання Вченої ради в очно-дистанційному форматі з дотриманням норм карантинних обмежень. 

Безпосередньо на засіданні були присутні члени Вченої ради та завідувачі кафедр; інші наукові та науково-педагогічні працівники взяли участь в онлайн-режимі.

Засідання розпочалося з нагородження кращих кураторів академічних груп за підсумками 2019-2020 навчального року грамотами ректора Університету.

Ректор Університету Павло Пашко привітав усіх з початком нового навчального року та у своїй доповіді окреслив перспективні напрями розвитку закладу вищої освіти, цілі та завдання на 2020-2021 навчальний рік.

Проректори підсумували роботу Університету за 2019-2020 навчальний рік з освітнього, наукового, міжнародного, адміністративно-господарського напрямків діяльності, надання платних послуг та з питань підготовки кадрів податкової міліції.

Також на засіданні розглянуто ряд питань, а саме:

  • особливості формування навчального навантаження науково-педагогічних працівників Університету на 2020-2021 навчальний рік;
  • затвердження Плану роботи Університету ДФС України на 2020-2021 навчальний рік;
  • внесення змін до Правил прийому для здобуття вищої освіти до Університету ДФС України в 2020 році;
  • затвердження Комплексного плану виховної роботи Університету ДФС України на 2020-2021 навчальний рік;
  • затвердження положення «Про підготовку іноземних громадян до вступу в Університет ДФС України» тощо.

Довідково:

Вчена рада – це колегіальний орган, створений у 1996 році, що функціонує в Університеті для вирішення перспективних і поточних питань освітньої, наукової, інноваційної, господарської діяльності та міжнародної співпраці. За період роботи Вченої ради Університету проведено більш як 250 засідань, на яких розглядалися питання відповідно до повноважень та функцій колегіального органу, зазначених у Статуті закладу вищої освіти та Положенні про Вчену раду Університету. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *