В УДФСУ відбулася Конференція трудового колективу

В УДФСУ відбулася Конференція трудового колективу

В Університеті державної фіскальної служби України (далі – Університет) відбулося засідання Конференції трудового колективу (з дотриманням норм карантинних обмежень), на порядок денний якого було винесено питання щодо прийняття змін до Статуту Університету в новій редакції.

Традиційно захід розпочав ректор Університету Павло Пашко, який зазначив, що винесення на схвалення питання щодо внесення змін до Статуту Університету обумовлено виконанням наказу Міністерства фінансів України від 28.08.2020 р. №535 щодо перейменування Університету державної фіскальної служби України у Заклад вищої освіти Міністерства фінансів України «Державний податковий університет», а також з метою приведення деяких норм Статуту у відповідність чинному законодавству, зокрема Закону України «Про вищу освіту».

Під час засідання учений секретар Валентина Мартиненко та заступник начальника юридичного відділу Володимир Грищенко ознайомили присутніх із основними змінами та доповненнями до Статуту Університету. Після чого делегати Конференції трудового колективу одноголосно  проголосували за прийняття змін до Статуту Університету в новій редакції. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *