Проректорка Наталія Мацелюх стала найкращою жінкою у професії 2020

Проректорка Наталія Мацелюх стала найкращою жінкою у професії 2020

 

Проректорка з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та інвестицій Університету державної фіскальної служби України Наталія Мацелюх стала переможницею соціального проєкту – ІІ Національної премії «Найкраща українка в професії 2020» в номінації «Керівник навчально-наукового інституту». 

Наталія Мацелюх – педагог – адміністратор-науковець, доктор економічних наук, професор, Відмінник освіти України,  (Директор інституту), член Федерації професійних бухгалтерів і аудиторів України, неодноразово нагороджена Почесними грамотами Міністерства освіти і науки України, Державної податкової служби України, Облдержадміністрації, грамотою Верховної Ради України, пам’ятними медалями «За розбудову Університету ДПС України» та «За відданість справі». 

За високі досягнення у професійній діяльності, активну громадську позицію та бездоганну сумлінну працю Наталію Мацелюх нагороджено Дипломом ІІ Національної премії «Найкраща українка в професії 2020» в номінації «Керівник навчально-наукового інституту».

Щиро вітаємо Наталію Петрівну з черговою перемогою! Пишаємося Вашими професійними здобутками і бажаємо не зупинятися на досягнутому!

Довідково: Національна премія «Найкраща українка в професії» – це соціальний проєкт, розрахований на прославляння та підтримку успішних жінок, які мають досягнення на професійному поприщі і займаються благодійністю. Організатором заходу виступила команда Всеукраїнського глянцю «Super Lady magazine» на чолі з головним редактором Тетяною Колядою, автором проєкту. Мета проєкту не лише показати тих, хто найкраще реалізував себе в професії, а і допомогти дітям, які опинилися у складній життєвій ситуації, а саме дітям-сиротам. 

З понад 200 заявок переможниць обирала комісія експертів, яку очолює заслужений журналіст України, громадський діяч, куратор соціальних телевізійних проєктів, прес-аташе УСПП Марина Кинах. Віце-президентом є відома волонтерка, громадський діяч, жінка з великим добрим серцем, автор більше тисячі соціальних проектів Ксюша Київська.

Під час заходу було проведено благодійний аукціон, усі кошти з якого підуть на літнє оздоровлення дітей-сиріт та дітей, які опинилися у важкій життєвій ситуації.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *