Результати наукової діяльності кафедри фінансів імені Л.Л. Тарангул

Результати наукової діяльності кафедри фінансів імені Л.Л. Тарангул

Для когось карантин – це час для відпочинку, а для викладачів кафедри фінансів імені Л.Л. Тарангул ННІ фінансів, банківської справи – це час для наполегливої наукової роботи, про що свідчить перше місце серед кращих кафедр у номінації «НАУКА».
Дійсно, за 2020 рік викладачами кафедри було підготовлено та надруковано 8 статей, що індексуються у наукометричних базах Scopus та 7 статей – Web of Science, 25 статей у фахових наукових виданнях категорії «А» та «Б» та 55 тез доповідей у науково-практичних конференціях як в Україні, так і за її межами, зокрема у м. Ванкувер, м. Едмонтон (Канада), м. Токіо (Японія), м. Селангор (Малайзія), м. Вроцлав (Польща), м. Рим (Італія).
Крім того, було видано 9 монографій, 10 навчально-методичних матеріалів та 1 навчальний підручник «Державні цільові фонди».
Карантинні обмеження не завадили провести науково-практичні семінари, за результатами яких були опубліковані такі збірники матеріалів: «Міжнародний досвід середньострокового бюджетного планування: уроки для України», «Вартісно-орієнтоване управління в корпоративному секторі фінансів».
Всього викладачами кафедри фінансів імені Л.Л. Тарангул ННІ фінансів, банківської справи було підготовлено 130 публікацій, а якщо додати спільну роботу зі студентами та керівництво їх науковою роботою у конференціях, семінарах, круглих столах, то кількість публікацій збільшиться майже втричі.
Отже, можна бачити, що на кафедрі фінансів імені Л.Л. Тарангул багато уваги приділяється саме науковій роботі як однієї з найголовніших складових навчального процесу, що забезпечує якісну підготовку майбутніх фінансистів, знання яких не лише задовольняють поточним вимогам ринку праці, а й відповідають сучасним тенденціям майбутнього.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *