Магістри дуальної форми навчання успішно захистилися в ГУ ДПС у місті Києві

Магістри дуальної форми навчання успішно захистилися в ГУ ДПС у місті Києві

Студенти-магістри Університету державної фіскальної служби України (далі – УДФСУ), які навчаються на дуальній формі навчання, захистили випускні (кваліфікаційні) роботи зі спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» (освітньо-професійна програма «Фіскальне адміністрування»). Захист відбувся в Головному управлінні Державної податкової служби України в місті Києві (далі – ГУ ДПС у м.Києві).

Розпочали захід начальниця ГУ ДПС у м. Києві Злата Лагутіна та в.о. ректора УДФСУ Антон Монаєнко, які підкреслили, що це перший в Україні пілотний проєкт співпраці відповідно до Меморандуму між ДПСУ та УДФСУ про імплементацію елементів дуальної освіти для підготовки майбутніх фахівців за дуальною формою навчання. Проєкт, який започаткований кафедрою податкової політики УДФСУ, дозволив вивести на якісно новий рівень підготовку нової генерації держслужбовців для потреб податкових органів України.

Членами екзаменаційної комісії були завідувач кафедри податкової політики Володимир Осмятченко, гарант освітньо-професійної програми «Фіскальне адміністрування» Костянтин Швабій та професор кафедри податкової політики Володимир Андрущенко. Комісія працювала під головуванням заступниці начальниці ГУ ДПС у м. Києві Інни Якушко.

На захист було винесено результати наукових досліджень студентів, що присвячені актуальним питанням покращенню діяльності ДПС з адміністрування податків та удосконалення податкової політики України. Студенти представили свої наукові здобутки роботодавцям та наставникам. Проведений захід дозволив створити спільну «дорожню карту», сформувати сторонам зустрічі чіткий план дій та вектор подальшого руху.

Нагадаємо, ще рік тому студенти УДФСУ складали присягу державного службовця пілотного проєкту «Дуальна освіта: нова форма підготовки кадрів для органів ДПС», а вже згодом ділилися враженнями від дуальної форми навчання та її перспектив. І вже сьогодні успішно захистилися та здобули ступінь магістра.

Вітаємо студентів з успішним захистом дипломних робіт та бажаємо подальших успіхів на державній службі!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *