У Податковому відбувся новорічний святковий концерт

У Податковому відбувся новорічний святковий концерт

В Державному податковому університеті відбувся святковий концерт, присвячений новорічно-різдвяним святам. Організували захід Центр творчого розвитку та виховання студентів «Сузір’я», які підготували неймовірну концертну програму. 

Відвідали святковий захід керівництво навчального закладу, викладачі та співробітники, які мали змогу насолодитися хореографічним номерами на різдвяну тематику, запальними танцями та душевними піснями, а також почути вітання напередодні новорічних свят.

Привітала присутніх з прийдешніми святами в.о. ректора Валетина Унинець-Ходаківська побажала, щоб наступний рік був успішним для кожного, а також подякувала колективу Податкового університету. «Сьогодні у переддень свят я дякую усім Вам, шановні колеги, за відданість справі, за любов до університету, за тепло, яким Ви зігріваєте наших студентів, повагу одне до одного, взаємодію і взаємопідтримку. Ці прості речі надто важливі, щоб про них не говорити! Дякую за нашу згуртованість, дякую за впевненість, з якою ми крокуємо у Новий 2022 рік!», – зазначила в.о. ректора і додала: «Бажаю викладачам здібних, напористих, спраглих до знань студентів, а студентам – мудрих і справедливих викладачів. Всім – Віри, Надії, Любові».

Яскрава концертна програма була вражаючою, а казкову атмосферу свята відчув кожен. ЦТРВС «Сузір’я» подарували присутнім чудовий настрій і багато приємних емоцій, а також заряд позитиву на весь наступний рік. 

          Податковий вітає з наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим! Нехай Новий рік буде успішним, щасливим, сповнений теплом і радістю!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *