Багаторічна дружба науковців Державного податкового університету та Білоруського державного економічного університету

Багаторічна дружба науковців Державного податкового університету та Білоруського державного економічного університету

Ринок страхових послуг є важливою частиною фінансової системи та виконує функцію фінансового стабілізатора, який покликаний забезпечити сталий розвиток економіки будь-якої країни.

Ця актуальна теза була озвучена 15 листопада на двох міжнародних вебінарах, присвячених питанням розвитку страхових ринків України та Білорусі. Професор кафедри фінансових ринків Державного податкового університету Віктор Тринчук разом із завідувачкою кафедри фінансів Білоруського державного економічного університету, д.е.н., професором Тетяною Верезубовою організували гостьові лекції, які стали продовженням багаторічної дружби науковців.

Приємно відзначити, що співпраця між Білоруським державним економічним університетом (БДЕУ) та Державним податковим університетом (тоді – Національною академією державної податкової служби України) розпочалася ще в 2005 році. 25 березня 2005 р. було підписано договір про співпрацю, норми якого імплементуються у життя і сьогодні. За ці роки було проведено безліч спільних наукових та освітянських заходів: страхові олімпіади, круглі столи, конференції, вікторини, зустрічі. І це лише початок, адже далі – ще більше цікавих проєктів та ініціатив. Переконані, що взаємодія вишів буде результативною, корисною як для студентів, так і для викладачів

Відмітимо, що серед учасників нещодавнього вебінару були не лише бакалаври, магістри та викладачі Білоруського державного економічного університету та Державного податкового університету, а й наші колеги з Національного університету «Львівська політехніка», Національного університету біоресурсів та природокористування України та Луганського національного університету імені Тараса Шевченка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *