Відбулося чергове засідання ректорату Державного податкового університету

Відбулося чергове засідання ректорату Державного податкового університету

Сьогодні, 14 лютого, в Державному податковому університеті відбулося чергове засідання ректорату в режимі онлайн.  Засідання відбулося за участі проректорів, директорів Навчально-наукових інститутів, керівників структурних підрозділів та інших членів ректорату.

Традиційно, розпочала засідання в.о. ректора Валентина Унинець-Ходаківська, яка оголосила порядок денний ректорату та окреслила головні напрямки роботи цього тижня.

Учасники зібрання обговорили низку ключових та важливих питань. Зокрема, про міжнародні рейтинги Державного податкового університету: стан та напрями покращення доповіла методист вищої категорії відділу міжнародних зв’язків Ірина Петрова; про результати зимової заліково-екзаменаційної сесії здобувачів освіти денної та заочної форм навчання доповіли в.о. директора Навчально-наукового центру менеджменту та якості освітнього процесу Олексій Сидоренко та в.о. директора Центру післядипломної освіти та заочного (дистанційного) навчання Ірина Погорєловська. 

У своєму виступі в.о. директора Навчально-наукового центру менеджменту та якості освітнього процесу Олексій Сидоренко зазначив, що за результатами зимової заліково-екзаменаційної сесії 2021/2022 н.р. абсолютна успішність здобувачів вищої освіти денної форми навчання Державного податкового університету склала 91,58% (якісна – 42,42%). На заочній формі навчання абсолютна успішність склала 79,99%, а якісна – 36,88%.

Також присутні обговорили питання роботи університету у системі електронного документообігу «АСКОД», матеріально-технічне забезпечення співробітників комп’ютерною технікою та іншим обладнанням, заплановані заходи університету і підготовку до їх проведення, а також виконання рішень засідань ректорату та інших доручень керівництва.

Крім цього, учасники засідання розглянули інші питання діяльності закладу вищої освіти, на основі яких ухвалили відповідні рішення та окреслили пріоритетні завдання для подальшої роботи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *