Підписано меморандум про співробітництво між Державним податковим університетом та Українською школою урядування

Підписано меморандум про співробітництво між Державним податковим університетом та Українською школою урядування

21 лютого 2022 року, під час засідання ректорату університету, відбулося підписання меморандум про співробітництво між Державним податковим університетом та Українською школою урядування. Його мета полягає в сприянні розвитку освіти, створенні умов для підвищення рівня професійної компетентності публічних службовців, керуючись принципами доброчесності, відповідальності, ефективності, професіоналізму та законності.

Документ про співпрацю підписали в.о. ректора університету  Валентина Унинець-Ходаківська та директор Української школи урядування Наталія Наулік.

Головне завдання Меморандуму – об’єднання зусиль сторін, спрямованих на правове, консультативне, інформаційне, експертно-аналітичне, навчальне, науково-методичне та інше забезпечення подальшого розвитку спільної діяльності з питань підвищення кваліфікації посадових осіб та службовців місцевого самоврядування, функціонування системи державного управління та місцевого самоврядування, що здійснюється у форматі організації та реалізації спільних заходів, проєктів, програм тощо.

Напрями співробітництва:

  • методична допомога та впровадження навчальних програм для публічних службовців відповідно до основних потреб реформи державного управління та державної служби;
  • запровадження відповідного навчання та підвищення кваліфікації тренерів/викладацького персоналу, проведення тренінгів для тренерів на базі Української школи урядування;
  • організація та проведення Сторонами спільних навчальних заходів (відкритих лекцій, практичних занять, тренінгів тощо) з питань публічного управління та адміністрування.

Сторони переконані, що співпраця буде ефективною, взаємовигідною та продуктивною.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *