В ДПУ відбувся випуск магістрів Факультету соціально-гуманітарних технологій та менеджменту

В ДПУ відбувся випуск магістрів Факультету соціально-гуманітарних технологій та менеджменту

Сьогодні, у цю дивовижно-чаруючу дату 22.02.2022р., у стінах Державного податкового університету відбулася церемонія випуску магістрів Факультету соціально-гуманітарних технологій та менеджменту.

Участь в урочистостях взяли в.о. ректора  Валентина Унинець-Ходаківська, проректори, директори Навчально-наукових інститутів університету, а також увесь професорсько-викладацький склад та в.о декана Факультету соціально-гуманітарних технологій та менеджменту Наталія Зикун. Також, на свято завітали почесні гості:  голова Бучанської районної державної адміністрації Київської області Микола Ляшенко, член Національного агентства кваліфікацій В’ячеслав Кучер, президент Української федерації хортингу», перший віце-президент Всесвітньої федерації хортингу, майстер спорту України міжнародного класу з хортингу, суддя міжнародної категорії Станіслав Фєдоров , Голова Всеукраїнської профспілки спортсменів, працівників сфери фізичної культури і спорту, молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Сергій  Бизов, заслужений працівник фізичної культури і спорту почесний член Національного олімпійського комітету України, почесний професор Державного податкового університету Іван Куроченко, заслужений майстер спорту України, срібний призер олімпійських ігор в Лондоні, начальник спортивної команди служби безпеки України Валерій Андрійцев, Голова Національного олімпійського комітету України в Київській області, заслужений працівник фізичної культури і спорту, заслужений тренер України Ігор Малинський, начальник відділу фізичної культури та спорту у м. Ірпінь Анжеліка Куценко. 

Розпочався випуск магістрів з виконання Державного Гімну України, після чого адміністрація та гості університету привітали випускників зі святом та розпочали церемонію вручення дипломів, серед яких 30 дипломів: 10 дипломів після виконання в повному обсязі навчання за денною формою та 20 – за заочною формою навчання. 

Приємними сюрпризами на святі став музичний подарунок від учасника шоу «Голос країни»,  нашого випускника Володимира Хоменка, та святковий вальс від вихованців Культурно мистецького центру розвитку та виховання студентів «Сузір’я».

Завершився випуск традиційним виконанням Гімну ДПУ.

Вітаємо магістрів Факультету соціально-гуманітарних технологій та менеджменту! Нехай всі ваші мрії стануть прекрасною реальністю, адже ви гідні всього найкращого!

P.S. Успіху і перемог! Ваш Податковий…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *