Тренінг "Страхування це надійність та впевненість у завтрашньому дні"

      Увага! Увага! Вже у четверг 07.05.2020 відбудеться тренінг для наших любих школярів, які завжди беруть активну участь!  Цей онлайн тренінг підготовлений студентами-консультантами разом з викладачами НПЛ "Юридична клініка" ННІ права УДФСУ та Кафедри фінансового права ННІ права УДФСУ. Він буде присвячений темі страхування, де старшокласників, учні ліцеїв

Початок

Кінець

 

 

 

Увага! Увага! Вже у четверг 07.05.2020 відбудеться тренінг для наших любих школярів, які завжди беруть активну участь!

 Цей онлайн тренінг підготовлений студентами-консультантами разом з викладачами НПЛ “Юридична клініка” ННІ права УДФСУ та Кафедри фінансового права ННІ права УДФСУ. Він буде присвячений темі страхування, де старшокласників, учні ліцеїв та всі бажаючі зможуть дізнатися про те:

  • Що таке страхування
  • Хто є учасником страхових відносин
  • Як працює страхування
  • Чи потрібно вам стахування
  • Види страхування
  • Та що таке страхування відповідальності.

Якщо ти замислювався хоч раз навіщо це потрібно та як можна отримати стахування, тоді цей тренінг саме для тебе, для цього потрібно просто заповнити форму, яку ми підготували! 

БІЛЬШЕ ДЕТАЛЕЙ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми використовуємо файли cookie, щоб Вам було зручніше використовувати сайт Університету державної фіскальної служби України. Продовжуючи користуватися цим веб-сайтом, Ви погоджуєтесь на використання нами файлів cookie.
Прийняти
Privacy Policy