Круглий стіл на тему: «Я – Президент України»

Круглий стіл на тему: «Я – Президент України»

16 квітня Рада Наукового товариства студентів Навчально-наукового інституту обліку, аналізу та аудиту провела засідання за круглим столом «Я – Президент України», в якому взяли участь студенти та адміністрація нашого Університету. Ініціатором даного заходу була людина з великої літери, наш друг та порадник – Оксана Григорівна Рябчук – заступник директора з наукової роботи.

На заході були присутні Шевчук Олег Анатолійович – перший проректор з навчально-методичної та виховної роботи, Мацелюх Наталія Петрівна – директор ННІ обліку, аналізу та аудиту, Мартиненко Валентина Віталіївна – заступник директора з навчальної та методичної роботи, Кітченко Марина Іванівна – заступник директора з виховної та профорієнтаційної роботи, Мискін Юрій Ігорович – голова ради молодих вчених ННІ обліку, аналізу та аудиту, Ольга Шараєнко – голова наукового товариства студентів та курсантів Університету, Олександра Литвиненко – студентський директор ННІ обліку, аналізу та аудиту та переможець другого засідання за круглим столом «Я – Президент України» – Борис Кобилянський.

Доповіді представило 8 студентів:

  1. Бестюк Анастасія Миколаївна, студентка 2 курсу «Інноваційна стратегія в системі управління національною економікою»
  2. Гожуловський Сергій Сергійович, студент 3 курсу «Україна в Європу – євро в Україну»
  3. Горбань Софія Юріївна, студентка 3 курсу «Дорога буття»
  4. Коротаєва Ірина Романівна, студентка 4 курсу «Важливі проблеми в житті українського суспільства без відповідно наданої їм уваги»
  5. Левіна Дар’я Олегівна, студентка 4 курсу «Розвиток та підтримка малого бізнесу як інструмент виходу з кризи та розвитку держави»
  6. Потапов Сергій Олександрович, студент 2 курсу «План радикальних змін»
  7. Хмилівський Максим Вікторович, студент 2 курсу «Головна проблема України – корупція»
  8. Твердун Сергій Олександрович, студент 1 курсу «Ефективний розподіл бюджетних коштів – запорука багатства держави»

Всі доповідачі гідно представили свої доповіді. Глядачі разом з учасниками провели плідну дискусію щодо нагальних проблем в нашій країні та можливі шляхи подолання цих проблем. А наприкінці засідання було проведено таємне голосування за найкращу доповідь.

Перемогу отримав Сергій Гожуловський, який на думку більшості присутніх представив найкращу програму розвитку України.

Рада Наукового товариства студентів Навчально-наукового інституту обліку, аналізу та аудиту дякує всім присутнім на засіданні за круглим столом за активну участь в обговоренні важливих питань щодо сьогодення та майбутнього нашої держави.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *