В Університеті державної фіскальної служби України стартували курси підвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування

В Університеті державної фіскальної служби України стартували курси підвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування

23 вересня в центральному корпусі Університету розпочали роботу курси підвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування на замовлення Національного агентства України з питань державної служби.

Перша група з десяти запланованих, які працюватимуть упродовж вересня – листопада 2019 року, приступила до навчання за професійною (сертифікатною) програмою з питань управління фінансами. На навчання прибули 14 державних службовця, які представляють Державні служби України аудиторську та з безпеки на транспорті, Головне управління пенсійного фонду України, Згурівську та Сквирську районні державні адміністрації, а також 11 представників органів місцевого самоврядування Київщини (керівники Києво-Святошинської районної ради, Вишневої міської ради, голови Бобрівської, Дмитрівської, Княжицької, Личанської, Музичанської, Святопетрівської, Чабанівської, Шпитьківської сільських рад).

Під час відкриття курсів з вітальним словом до слухачів звернувся ректор Університету Павло Володимирович Пашко. Він наголосив, що цього річ ВУЗ уперше пройшов конкурсний відбір та отримав державне замовлення на підвищення кваліфікації державних службовців і посадових осіб місцевого самоврядування з питань управління фінансами та запобігання корупції. Це стало підтвердженням високої оцінки наукового й матеріального потенціалу Університету з боку державних установ. Директор Центру інноваційних освітніх технологій та регіонального навчання Олеся Кайдаш ознайомила слухачів з організаційними умовами роботи курсів.

Крім фінансової тематики, слухачі курсів опановуватимуть і навчальною програмою з питань запобігання корупції. Забезпечуватимуть навчальний процес на курсах кафедри фінансів ім. Л.Л. Тарангул ННІ ФБС та кримінального права ННІ права.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *