В Університеті провели День гостинності

В Університеті провели День гостинності

В Університеті державної фіскальної служби України (далі – Університет) провели день гостинності для учнів та педагогічних працівників з усієї Київської області. Організувала захід кафедра фінансів імені Л. Л. Тарангул Навчально-наукового інституту фінансів, банківської справи (далі – ННІ ФБС). Участь у зустрічі взяли перший проректор з навчально-методичної та виховної роботи Олег Шевчук, заступник директора ННІ ФБС Максим Житар, завідувач кафедри фінансів імені Л.Л. Тарангул Мирослава Бедринець та науково-педагогічні працівники Університету.

День гостинності зібрав у стінах навчального закладу представників з 13-ти шкіл, ліцеїв та гімназій Київського регіону, серед яких близько 120 учнів 9, 10 та 11 класів, а також  20 педагогічних працівників. У рамках заходу гостям представили відеоролик про Університет, провели екскурсію територією та корпусами, ознайомили їх з особливостями навчального закладу та атмосферою студентського життя.

Крім цього, педагогічні працівники взяли участь в семінарі, де обговорили питання фінансової грамотності, отримали сертифікати учасника та подяки школам, ліцеям та гімназіям, що прийняли участь в дні гостинності Університету. А учнів ознайомили із спеціальностями, за якими здійснюється підготовка фахівців у навчальному закладі, а також із професіями, які забезпечують фінансову безпеку держави, здійснюють контроль митних кордонів та перевірку якості товарів у митних режимах. Також, з метою поглиблення знань фінансової грамотності, для гостей провели фінансовий турнір, де кожен учасник зміг дізнатися про фінансову діяльність суб’єктів господарювання та умови наповнення державного бюджету України. По завершенню знайомства з Університетом, гостей пригощали кавою і смаколиками та проводили неформальне спілкування, під час якого присутні могли знайти нових друзів та кумирів.

Університет завжди радий гостям і регулярно проводить Дні гостинності та Дні відкритих дверей! Тому, слідкуйте за анонсами на нашому сайті та на сторінках у соціальних мережах  і обов’язково приходьте в гості, щоб провести час цікаво та з користю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *