Професійне навчання зареєстрованих безробітних на базі УДФСУ

Професійне навчання зареєстрованих безробітних на базі УДФСУ

Третій рік поспіль зареєстровані безробітні Київщини підвищують кваліфікацію на базі УДФСУ завдяки перемозі вузу у конкурсах, оголошених центрами зайнятості регіону. 

У лютому 2020, чергового разу отримавши замовлення Київського обласного центру зайнятості, Навчально-науковий центр інноваційних освітніх технологій та регіонального навчання приступив до організації професійного навчання за програмами «Бізнес-планування підприємницької діяльності (скорочений курс)» та «Бухгалтерський облік (розширена програма для слухачів з метою набуття знань з бухгалтерського обліку у підприємницькій діяльності та освоєння програмного забезпечення 1С: Бухгалтерія та ознайомленням із особливостями ведення обліку у бюджетних установах)». Упродовж лютого – травня за цими програмами 29 осіб успішно пройшли курси підвищення кваліфікації. На черзі – організація навчання за програмами «Фінансове забезпечення розвитку малого бізнесу»; «Бізнес-планування підприємницької діяльності»; «Офісні технології» та опанування дистанційного формату навчання безробітних. Крім того, цьогоріч планується участь УДФСУ у конкурсі обласного центру зайнятості на фінансування навчання зареєстрованих безробітних за програмами «Іноземна мова (за професійним спрямуванням) (англійська)», «Менеджмент підбору персоналу», «Охорона стаціонарних об ҆єктів». 

Успішне виконання замовлення на навчання зареєстрованих безробітних збільшує межі освітньої діяльності УДФСУ та сприяє піднесенню його ролі в суспільному житті регіону..

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *