В УДФСУ підвели підсумки IV мистецького конкурсу «Податкова абетка», «Сьогодення та майбутнє податкової та митної служби»

В УДФСУ підвели підсумки IV мистецького конкурсу «Податкова абетка», «Сьогодення та майбутнє податкової та митної служби»

В Університеті державної фіскальної служби України (далі – УДФСУ) завершився IV Всеукраїнський мистецький конкурс «Податкова абетка», «Сьогодення та майбутнє податкової та митної справи» (2021) (далі – Конкурс), який є одним із складових Всеукраїнського конкурсу «Податківець майбутнього». Конкурс носить тематичний характер та має на меті популяризацію податкової та митної грамотності, сприяння творчому підходу до виховання та формування свідомого ставлення до сплати податків у дітей та молоді шкільного віку, налагодження партнерських відносин між податківцями та майбутніми платниками податків.

Участь у Конкурсі взяли школярі 1-4 та 5-9 класів з 16 областей України, які надіслали  близько 300 творчих робіт. З них 18 робіт надіслані школярами у віковій категорії 4-6 років; 85 робіт – 7-9 років; 125 робіт – 10-13 років; 51 робота –14-17 років. Кожна робота – особлива, адже подана на основі особистих уявлень автора про податкову та митну справу. Сюжетні композиції виконані за допомогою аплікації, колажу, батику, випалювання, художньої різьби, ліплення, вітражу тощо.

Оголошення переможців Конкурсу відбудеться 27 лютого під час Дня відкритих дверей. З програмою проведення заходу можете ознайомитися  за посиланням: https://drive.google.com/file/d/1SZuB_4lpL78VR4NrU2mau2PmH-mkNFXy/view?fbclid=IwAR33NP_rTzF-ws70zIGK19S50Nk3Jyuq_qS24O785lqOehW3lp1014QtXoE

Дякуємо всім учасникам Конкурсу та вітаємо переможців! Бажаємо не зупинятися на досягнутому, розвивати свої здібності та таланти!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *