УДФСУ у переліку вишів, які можуть проводити навчальні курси у сфері банкрутства

УДФСУ у переліку вишів, які можуть проводити навчальні курси у сфері банкрутства

Департамент з питань банкрутства Міністерства юстиції України вніс Університет державної фіскальної служби України у перелік вишів, які можуть проводити навчальні курси з отримання знань у сфері відновлення платоспроможності боржників або визнання їх банкрутами та здійснення діяльності арбітражного керуючого під час провадження справи про банкрутство (неплатоспроможність).

Уже у травні в університеті стартують навчальні курси. Додаткова інформація щодо особливостей проходження курсів буде оприлюднення на сайті. Слідкуйте за оновленнями.

Нагадаємо, нещодавно УДФСУ та «Національна асоціація арбітражних керуючих України» (НААКУ)  підписали Меморандум про співпрацю. Для НААКУ це перший виш, з яким розпочато взаємодію щодо здійснення наукової та практичної діяльності задля забезпечення утвердження принципу верховенства права, захисту прав і свобод людини та розвитку науки в Україні.

Уже обговорено і затверджено декілька напрямків спільної роботи. Серед них підвищення кваліфікації представників асоціації на базі університету, а також запровадження та розвиток нових дисциплін, за якими б готували майбутніх арбітражних керуючих, а в перспективі і створення відповідної кафедри в УДФСУ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *