Університет та Європейська Бізнес Асоціація підписали меморандум про співпрацю

Університет та Європейська Бізнес Асоціація підписали меморандум про співпрацю

Сьогодні відбулося урочисте підписання меморандуму про партнерство та співпрацю між Національним університетом державної фіскальної служби України (НУДФСУ) та Європейською Бізнес Асоціацією (ЄБА). Участь у заході взяли керівництво, працівники та студенти університету, а також представники ЄБА. Основною метою співпраці є покращення рівня підготовки спеціалістів з податкової та митної справи, що в результаті забезпечить створення високого податкового індексу вітчизняної податкової системи.  

Представники ЄБА ознайомили присутніх із діяльністю компанії та окреслили основні вектори співпраці з університетом, які на думку ректора Павла Пашка допоможуть готувати спеціалістів відповідно до європейських стандартів. «Співпраця допоможе нам готувати спеціалістів митної та податкової справи відповідно до європейських стандартів, а також формувати позитивний імідж університету, як в Україні так і за кордоном», – зазначив ректор.

Виконавчий директор ЄБА, Анна Дерев’янко підкреслила, що для  неї особисто та всієї компанії дуже важливе підписання цього меморандуму. «Нам дуже приємно почати співпрацю з вашим університетом, тому що я знаю Павла Володимировича, як професіонала своєї справи вже давно, задовго до того, як він очолив ваш університет», – зазначила Анна Дерев’янко та побажала студентам знайти основну ціль у житті. «Ви повинні поставити перед собою ціль, заради якої рухатиметеся вперед і, відповідно, ставатимете кращими з кожним днем», – підсумувала виконавчий директор ЄБА.

Довідково:

Європейська Бізнес Асоціація була заснована в 1999 році за підтримки Європейської Комісії в Україні. З того часу вона виросла до найбільш впливового та найчисельнішого об’єднання бізнесу в Україні. Компанія створює свою діяльність для того, щоб спільними зусиллями із своїми компаніям вирішувати важливі для інвестиційного клімату України питання та покращити його на користь індустрії, суспільства, економіки та країни в цілому.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *