В Університеті урочисто розпочали новий навчальний рік

В Університеті урочисто розпочали новий навчальний рік

В Університеті державної фіскальної служби України урочисто розпочали новий навчальний рік, відзначили День знань та провели посвяту першокурсників у студенти. Участь у заході взяли керівництво Університету, директори Навчально-наукових інститутів та весь професорсько-викладацький склад Університету, а також студенти, курсанти та гості навчального закладу. Розділити радість цього дня також завітали високоповажні особи держави, а саме Президент ВГО «Асоціація платників податків України» Грігол Катамадзе, директор департаменту стратегічного розвитку та міжнародного співробітництва Державної фіскальної служби України Анатолій Александров, Віце-президент благодійного фонду «Майбутнє країни» Євген Головін та священнослужитель Храму Святого Миколая отець  Василь Мандзюк.

Урочистості розпочали підняттям у височінь Державного прапора України та вшануванням хвилиною мовчанням загиблих захисників України, які віддали своє життя за незалежність та територіальну цілісність держави, невинних мирних жителів, дітей, загиблих студентів під час Революції Гідності та бойових дій на Сході нашої країни.

Університет гостинно прийняв першокурсників до своєї великої родини та передав символічні студентські атрибути знань, які стануть кодексом гідності та честі на роки навчання, а саме: ключ до скарбниці знань вищого храму науки, студентський квиток, духовний спадок українців величний «Кобзар» та магістерську мантію як невід’ємну складову  академічної культури.

Крім цього, першокурсники присягли на вірність навчальному закладу, оголосили «Клятву першокурсника» та почепили значок «Першокурсника», а ректор Університету Павло Пашко офіційно привітав їх у родині навчального закладу. «Шановні першокурсники, від сьогодні – ви повноправні члени нашої великої і дружної університетської родини! Пам’ятайте, цей день особливий, урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий, але водночас нелегкий час пізнання, час нових звершень і час самостійного життя. І вашим головним завданням є – здобуття омріяного фаху! Формування себе, як патріотично налаштованої особистості, яка творчо мислить і прагне пізнавати незвідане! Яка спроможна поставити перед собою недосяжну мету і неодмінно досягнути її», – сказав Павло Пашко.

Традиційно, всіх зі святом привітала талановита молодь Центру творчого розвитку та виховання студентів «Сузір’я», які подарували присутнім вокально-танцювальні номери і на завершення свята представили візитівку навчального закладу –  «Гімн Університету».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *