В Університеті визначили переможця інтелектуальної гри «Найрозумніший першокурсник 2019»

В Університеті визначили переможця інтелектуальної гри «Найрозумніший першокурсник 2019»

В Університеті державної фіскальної служби України (далі – УДФСУ) визначили найрозумнішого першокурсника 2019 року. Інтелектуальна гра «Найрозумніший першокурсник» вже стала традиційною і з кожним роком збирає все більше обдарованих студентів та курсантів в ролі конкурсантів. 

Участь в заході взяли ректор УДФСУ Павло Пашко, перший проректор з навчально-методичної та виховної роботи Олег Шевчук, які привітали учасників та гостей заходу, побажали позитивних емоцій від гри, світлих думок і перемоги найкращому. Також участь в заході взяли координатор Ради Наукового товариства студентів та курсантів (далі – НТСК) УДФСУ Валентина Биховченко, в.о. голови Ради НТСК Наталія Блищик, науково-педагогічні працівники, студенти та курсанти УДФСУ.

В інтелектуальному конкурсі, який відбувався у 3 тури, взяли участь по 3 фіналісти I (інститутського) етапу від 6 інститутів та факультету. У I турі учасники відповідали на тестові запитання. У II турі участь брали 6 гравців, які набрали найбільшу кількість балів у попередньому, їм на вибір було запропоновано 6 категорій, а саме: «Географія», «Історія», «Фізика», «Мистецтво», «Спорт» та «Секрет». III (фінальний) тур складався з запитань відповідно до категорій «Союзмультфільм», «Кіновсесвіт Marvel» та «The World Disney Company», а також особливої категорії, яка включала питання про навчальний заклад. Відповідно, кожен з 3 фіналістів мав обирати питання своєї категорії, які були представлені в різних клітинках. 

  За результатами 3 турів, перемогу в інтелектуальному конкурсі отримав Арсеній Дворовий, студент ННІ права; II місце виборола Каріна Кастеріна, студентка ННІ права; III місце посіла Анастасія Мироненко, ННІ гуманітарних наук. 

Переможці отримали грамоти та цінні призи, а Кубок найрозумнішому першокурснику вручив «Найрозумніший першокурсник 2018 року» Андрій Чава, студент ННІ права. Окрім цього, було започатковано нову традицію – «Кава з ректором Університету», тобто чаювання переможців МОНівських конкурсів та олімпіад, активних студентів та курсантів з ректором.

УДФСУ вітає учасників та переможця інтелектуальної гри і бажає кожному нових звершень!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *