В УДФСУ обговорили розвиток інфраструктури та затвердили план його реалізації на новий навчальний рік

В УДФСУ обговорили розвиток інфраструктури та затвердили план його реалізації на новий навчальний рік

В Університеті державної фіскальної служби України (далі – УДФСУ) відбувся круглий стіл «Формування ефективних управлінських механізмів в розвитку інфраструктури та фінансово-господарської діяльності Університету». Мета заходу – збереження існуючої матеріально-технічної бази та подальший розвиток інфраструктури, підвищення диверсифікованості та багатоканальності джерел фінансування. 

Участь у зустрічі взяли ректор Павло Пашко, проректорка з науково-педагогічної роботи та інфраструктури Оксана Ярова, керівники структурних підрозділів, заступники керівників та всі бажаючі. Модератором заходу була доцентка кафедри менеджменту Алла Грушева.

За словами Оксани Ярової, УДФСУ має розвиватися в усіх напрямках і особливо у цьому. «Я хочу щоб ми відверто обговорили свої сильні та слабкі сторони, можливості і загрози, провели так званий SWOT-аналіз, щоб у взаємній допомозі і гармонійній співпраці реалізовувати стратегічні цілі Університету, тактичні плани своїх підрозділів, зокрема план на 2020-2021 н.р.», – зазначила проректорка з науково-педагогічної роботи та інфраструктури.

Присутні обговорили ряд ключових та актуальних питань, а саме: роль, особливості системи управління та функції керівника (середньої ланки) в умовах глобалізаційних змін; детермінанти впливу на розвиток інфраструктури та фінансово-господарської діяльності, а також диверсифікація моделі фінансування та просування платних послуг.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *