УДФСУ піднявся на 2 позиції у рейтингу Scopus

УДФСУ піднявся на 2 позиції у рейтингу Scopus

Університет державної фіскальної служби України, який минулого року увірвався до рейтингу наукометричної бази даних SciVerse Scopus, цього року піднявся на 2 позиції і розташувався на 131 місці. Про це йдеться на сайті Освіта.ua.

До рейтингу увійшло 190 вишів, на 13 більше, ніж минулого року. У рейтинг включено лише ті заклади вищої освіти, що мають у Scopus окремі Affiliation ID в офіційному переліку та відповідають на пошуковий запит «Ukraine» у полі пошуку «Affilation Search». У рейтинговій таблиці виші ранжовані за індексом Гірша — кількісним показником, що базується на кількості наукових публікацій і кількості їх цитувань. У список не включено заклади, що мають значення індекса Гірша менше ніж 1.

Довідково: Scopus – бібліографічна і реферативна база даних, а також інструмент для відстеження цитованості статей, опублікованих у наукових виданнях. Розробником і власником Scopus є видавнича корпорація Elsevier. Дані Scopus, окрім іншого, використовуються для складання деяких рейтингів провідних університетів світу, наприклад Times Higher Education або QS World University Rankings.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *