Відбулася робоча зустріч в.о. ректора Валентини Унинець-Ходаківської з колективом ННІ обліку, аналізу та аудиту

Відбулася робоча зустріч в.о. ректора Валентини Унинець-Ходаківської з колективом ННІ обліку, аналізу та аудиту

В Університеті державної фіскальної служби України відбулася робоча зустріч членів трудового колективу Навчально-наукового інституту обліку, аналізу та аудиту (ННІ ОАА) з в.о. ректора Валентиною Унинець-Ходаківською.

Обговорили нагальні проблемні питання, що стримують розвиток освітнього процесу, позначили пріоритетні вектори майбутньої співпраці в рамках впровадження дуальної освіти інституту з Державною аудиторською службою України, акцентували увагу присутніх в необхідності розвитку прямої мережевої співпраці між закладами вищої освіти нашої країни та міжнародними освітніми хабами.

Особливо приємним та значущим для колективу стали нагородження працівників інституту відзнаками Державної податкової служби України (Голова Олексій Любченко), які вручила пані ректорка.

Також участь у зустрічі взяли представники депутатського корпусу Ірпінської міської ради Віолета Дворнікова та Сергій Когут (гордість ННІ ОАА – кращий випускник магістр 2020 року).

Шановні гості привітали усіх присутніх з ювілеєм, 25-ти річчям створення ННІ ОАА та зі 100-річчям заснування нашого закладу вищої освіти, при цьому зазначивши, що нині третина співробітників мерії є випускниками Університету ДФС України,  що свідчить про ґрунтовний та системний освітній базис знань і умінь його випускників. Висловили готовність Виконавчого комітету та депутатського корпусу Ірпінської міської ради до подальшої різнобічної співпраці в різних освітніх та соціальних сферах.

Варто зазначити, що Сергій Когут також нагородив грамотами Молодіжного офісу реформ при Верховній раді України кращих співробітників інституту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *