В УДФСУ відбувся майстер-клас з міжнародного права в онлайн форматі

В УДФСУ відбувся майстер-клас з міжнародного права в онлайн форматі

В Університеті державної фіскальної служби України відбувся майстер-клас з міжнародного права. Організаторами заходу стали науково-педагогічний колектив кафедри міжнародного права та порівняльного правознавства і члени Наукового товариства студентів та курсантів кафедри. Майстер-клас проводив Повноважний Посол Азербайджану в Україні з 2016 до 2020 року Азер Худаяр оглу Худієв.

Організатори висвітлили та залучили присутніх до обговорення актуальних питань міжнародного права. Учасниками заходу були студенти спеціальності 293 «Міжнародне право» 1-3 курсів та науково-педагогічні працівники кафедри.

Під час заходу було обговорено глобальні питання раціонального використання природніх ресурсів, науково-технічних програм, інформаційного, торгового обміну, екології й безпеки, які потребують спільної та узгодженої діяльності держав.

Окрему вдячність хочемо висловити Повноважному Послу Азербайджану в Україні  з 2016 до 2020 року Азеру Худаяру оглу Худієву за цікавий та надзвичайно інформативний майстер-клас.  

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *